fredag den 29. januar 2016

BREAKING: DF største parti i megafonmåling - Larmende tavshed i medierne

I aftes breakede TV2 og Politiken med en måling foretaget af Megafon, som viser Dansk Folkeparti er for første gang det største parti. BREAKING NEWS kørte over hele skærmen på TV2 NEWS og på samtlige netmedier. NYHEDEN var dog IKKE at Dansk Folkeparti helt sensationelt lige nu ligger til at blive det største parti - men derimod at Socialdemokraterne har tabt stemmer til Radikale og Alternativet.

Hans Engell som jo ellers er en skarp politisk analytiker, formår også i et 6 minutter langt interview på TV2's hjemmeside helt at undlade at påpege den egentlige nyhed, men lægger sig helt fladt for TV2's agenda om tie enhver nyhed som måtte give DF opmærksomhed.

DR, Berlingske, Jyllandsposten og Ekstrabladet fremhæver ligesom TV2 og Politiken Socialdemokratiets tilbagegang - og nævner kun i en bisætning at DF er det største parti.

Det nærmer sig Svenske tilstande...

*** Deltag i debatten ***

2 kommentarer:

  1. Min jubel ville ikke have nogen ende, hvis detvar medens jeg og mange andre troede, at DF ville optræde som hard core muhamedanermodstandere og EUmodstandere. Men nu er DF jo blot en skygge af sig selv ift da Pia K var formand. Jeg græmmes

    SvarSlet
    Svar
    1. Fuldstændigt korrekt! Vi må håbe Tulle snart træder i karakter og får skabt noget kant til muhammedanerne - istedet for at kigge meningsmålinger. De har jo de altafgørende mandater - brug dem!

      Slet